Meniu
Cos cumparaturi
Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea sunteti de acord cu folosirea lor.

Ciocan Rotopercutor

Asigura-te ca ai si masina de gaurit si de insurubat, ca sa avansezi cu lucrarea mai usor si mai repede !

Avantaje: Ciocan rotopercutor Hyundai BH 2-22 Trei moduri de operare: rotatie, rotatie cu percutie, daltuire Design ergonomic al manerului cauciucat, permite o putere maxima de actionare, cu un control si confort sporit Sistem de inversare a sensului de rotatie Rozeta plasata pe tragaci ..
360,00RON
Fara TVA:302,52RON
Avantaje: Ciocan rotopercutor Hyundai BH 2-28 Trei moduri de operare: rotatie, rotatie cu percutie, daltuire Design ergonomic al manerului cauciucat, permite o putere maxima de actionare, cu un control si confort sporit Sistem de inversare a sensului de rotatie Rozeta plasata pe tragaci ..
400,00RON
Fara TVA:336,13RON
Ciocan rotopercutor Hyundai BH 2-26 in valiza cu accesorii Ciocan rotopercutor Hyundai BH 2-26 in valiza cu accesorii
Precomanda
Ciocan rotopercutor Hyundai BH 2-26 in valiza cu accesorii Trei moduri de operare: rotatie, rotatie cu percutie, daltuire Design ergonomic al manerului cauciucat, permite o putere maxima de actionare, cu un control si confort sporit Sistem antivibratii   ..
345,00RON
Fara TVA:289,92RON
Ciocan rotopercutor Hyundai BH 3-30 in valiza cu accesorii Ciocan rotopercutor Hyundai BH 3-30 in valiza cu accesorii
Precomanda
Ciocan rotopercutor Hyundai BH 3-30 in valiza cu accesorii Trei moduri de operare: rotatie, rotatie cu percutie, daltuire Design ergonomic al manerului cauciucat, permite o putere maxima de actionare, cu un control si confort sporit Sistem antivibratii   ..
453,00RON
Fara TVA:380,67RON
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)