Meniu
Cos cumparaturi
Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea sunteti de acord cu folosirea lor.

Garantie

Garantiile produselor vandute de sarcsudex.ro sunt asigurate de producator prin intermediul furnizorului S.C. SARC Sudex S.R.L.

  • Solutionarea produselor trimise pentru garantie se face prin urmatoarele modalitati, in ordinea prezentata mai jos:

1. Repararea

2. Inlocuirea 

3. Stornarea produsului defect, produsul nu poate fi reparat sau inlocuit - contul clientului va fi creditat cu valoarea initiala din comanda intr-un cont bancar oferit de client.

  • Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.
  • Solutionarea produselor aflate in garantie se poate efectua numai dupa completarea "Formularului de retur".
  • Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei este suportata de catre SARC Sudex SRL iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Urgent Curier. Orice alta metoda de transport este suportata de catre expeditor.
  • In mod uzual durata garantiei este de 1 an pentru persoane juridice si 2 ani pentru persoane fizice. Durata garantiei este specificata in certificatul de garantie al produsului.
  • Va rugam sa pastrati certificatul de garantie si factura fiscala in original pe toata durata valabilitatii acestuia. Nu se pot oferi duplicate dupa certificatele de garantie.

    Daca ati comandat un produs de la sarcsudex.ro si nu ati primit certificatul de garantie va rugam sa ne anuntati in cel mult 48 de ore de la primirea coletului. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

    In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!