Meniu
Cos cumparaturi
Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea sunteti de acord cu folosirea lor.

Cum platesc

Plata in numerar

 

Plata in numerar se face in lei, integral sau diferenta ramasa in cazul produselor pentru care s-a achitat avans.

Aceasta se poate efectua la punctul de lucru al socetatii si chitanta se va emite de care S.C SARC Sudex S.R.L. sau ramburs la societatea de curierat rapid. In cazul rambursului, societatea de curierat are obligatia de a emite chitanta fiscala pentru suma incasata, sarcsudex.ro nu isi asuma nefunctionaliatile operationale ale societatilor de curierat.

Avand in vedere prevederi ale legislatiei in vigoare, persoanele juridice nu pot efectua plati mai mari de 5.000 RON decat prin Ordin de Plata sau online prin card bancar.

 

Plata online folosind cardul bancar

 

Tranzactii securizate

Mobilpay

Mobilpay

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre MobilPay si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul partenerului MobilPay beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod).

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

Plata in 2,4,6,8 sau 10rate cu dobanda 0% - partenerii nostrii:

Informatii pe blog in acest articol despre plata cu cardul si plata in rate .                                                               

Online cu cardul bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de Plata se face in baza eliberarii unei facturi proforme.

Plata se poate face in contul:

S.C. SARC SUDEX S.R.L

CIF: RO33826360

Banca: ING BANK

IBAN:  RO73 INGB 0000 9999 0867 6247

Dupa efectuarea ordinului de plata te rugam sa trimiti dovada platii la adresa: office@sarcsudex.ro.