Blog Sarcsudex

IWELD SUPERTIG 200 AC-DC profesionistul sub acoperire
Aparatul de sudura IWELD SUPERTIG 200 AC-DC este eroul nostru de astazi, profesionistul sub acoperire si de ce sub acoperire, deoarece face partea din gama semi-profesionala de la IWELD, gama Gorilla, ce beneficiaza de o garantie de 24 luni de la producator, indiferent ca este vorba de o persoana fizica sau una juridica. Are caracterisitici asemanatoare cu versiune profesionala IWELD TIG 220 AC-DC, sudeaza atat cu electrod invelit (MMA), cat si TIG (Tungsten Inert Gas). Este destinat sudarii precise a otelului, a otelului inoxidabil si a aluminiului de dimensiuni reduse, se poate utiliza la re..
IWELD Pocketmig 195 Aluflux
De ce sa alegi aparatul de sudura IWELD Pocketmig 195 Aluflux? Simplu! IWELD Pocketmig 195 Alufux este un apart de sudura semi-profesional de tip invertor cu reglaj continu. Cu el puteti suda MIG MAG cu gaz otel, otel inoxidabil si aluminiu; MIG MAG fara gaz cu sarma de flux si cu electrozi inveliti Bazici si Supertit. Fiind un aparat foarte versatil, acesta este utilizat de catre clienti in service-uri auto, la confectii metalice usoare, reparatii si intretinere utilaje si alte. Datorita clasei de protectie IP23 si a clasei de izolatie "F" aparatul poate fi utilizat atat in spati..
IWELD Pocketmig 215 Aluflux
IWELD Gorilla POCKETMIG 215 ALUFLUX este un aparat de sudura MIG MAG si MMA, destinat utilizarii in confectii metalice usoare, reparatii utiljae si proiecte DYI. Fiind un aparat de tip invertor, acesta ii va oferi utilizatorului performante inalte, o reglare usoare a parametrilor necesari sudurii si mai ales o fiabilitate ridicata, datorita careia intreaga gama IWELD Gorilla beneficiaza de garantie de 24 luni indiferent ca este achizitionat de persoana fizica sau juridica. Aparatul de sudura IWELD Gorilla POCKETMIG 215 ALUFLUX se poate folosi atat utilizand gaz protector cat si fara, dar se..
IWELD POWERMIG 221 IGBT
Aproape de sfarsitul de an, IWELD lanseaza un nou aparat de sudura MIG MAG si anume IWELD POWERMIG 221 IGBT. Acesta este un invertor de sudura MIG MAG si MMA, ce se poate utiliza pentru sudarea cu gaz si no-gaz, datorita tehnologiei FCAW (schiimbarea polaritatii). Cce avantaje aduce acesta tehnologie? Simplu, poate suda oţeluri aliate şi oţeluri mediu aliate, oţel inoxidabil dar si aluminiu si aliaje din aluminiu. Aceasta tehnologie faciliteaza si utilizarea aparatului cu sarma de flux, adica nu aveti nevoie de o butelie de gaz pentru a putea suda, sarma de flux contine un praf in interioru..
SUDAREA CU ARC ELECTRIC CU ELECTROD FUZIBIL              IN ATMOSFERE PROTECTOARE                    (Procedeul MIG/MAG) 1. Principiul sudării Sudarea cu arc electric cu electrod fuzibil în atmosfere protectoare este un procedeu semiautomat de sudare, la care arcul electric arde între metalul de bază şi un electrod fuzibil, sârmă de sudură, care avansează mecanizat cu viteză constantă, iar în jurul sârmei se însuflă circular un gaz protector, care poat..
Procedeul MMA este procedeul traditional de sudare. Sudarea este realizata cu ajutorului unei surse de tensiune/curent. Aceasta tensiune este aplicata unui electrod iar piesa ce urmeaza sa fie sudata este conectata la masa sursei de tensiune. In momentul apropierii electrodului de piesa legata la masa, circuitul electric se inchide prin intermediul unui scantei, astfel arcul electric format intre electrodul fuzabil si piesa de sudat, provoaca topirea impreuna a electrodului si a materialului de baza. Tija electrodului (electrodul invelit) este fabricat dintr-un material similar celui ce s..